Köszöntjük a Brillintell weboldalán!

Cégünk, a BrillIntell Kft. az 1998. évben alakult meg azzal a céllal, hogy maradéktalanul kiszolgálja a vagyonvédelmi, valamint a takarítói piacon megrendelőit. A cégvezetést az a szándék vezérelte, hogy szolgáltatásai, a törvényi szabályozások tiszteletben tartásával teremtse meg a „Vállalatszerű” szolgáltatás professzionális színvonalú megszervezésének szellemét, infrastrukturális, minőségi garanciáit, mindezt kedvező, elérhető áron.

A BrillIntell Kft. megalakulásától fogva magas színvonalon, megbízói általános megelégedésére oldja meg feladatait, állami, gazdasági és az intézményi szféra területén. Üzleti partnereink cégünk vonzerejét megbízhatóságában, abszolút megbízó-központú üzleti filozófiájában, dinamizmusában, valamint a szolgáltatások professzionális színvonalú kivitelezésében látják.

Napjainkra a kiépült országos hálózatunkkal képesek vagyunk arra, hogy átvállaljuk Megbízóink gondjait, és cserébe a nyugalmat, tisztaságot és biztonságot ajánljuk fel, lehetővé téve ezzel, hogy teljes energiájukkal az alaptevékenységükre összpontosíthassanak. Ezt segíti a kiépített és tanúsított ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer is.

A kizárólag magyar tulajdonú társaságunk megbízhatóságára, szakmai felkészültségére, a vezető munkatársaink széleskörű tapasztalata ad biztosítékot.

 

A BrillIntell Kft. tagja a Magyar Tísztitás-technológia Szövetségnek.

A BrillIntell Kft. biztosítási partnere a Uniqa Biztosító Zrt.