A BrillIntell Kft. 1998-ban kezdte meg tevékenységét vagyonvédelmi, takarítási és üzemetetési szolgáltatásokat nyújtva. A cégvezetést az a szándék vezérelte, hogy szolgáltatásai, a törvényi szabályozások tiszteletben tartásával teremtse meg a „Vállalatszerű” szolgáltatás professzionális színvonalú megszervezésének szellemét, infrastrukturális, minőségi garanciáit, mindezt kedvező, elérhető áron.

A BrillIntell Kft. megalakulásától fogva magas színvonalon, megbízói általános megelégedésére oldja meg feladatait, állami, gazdasági és az intézményi szféra területén. Üzleti partnereink cégünk vonzerejét megbízhatóságában, abszolút megbízó-központú üzleti filozófiájában, dinamizmusában, valamint a szolgáltatások professzionális színvonalú kivitelezésében látják.

Napjainkra a kiépült országos hálózatunkkal képesek vagyunk arra, hogy átvállaljuk Megbízóink gondjait, és cserébe a nyugalmat, tisztaságot és biztonságot ajánljuk fel, lehetővé téve ezzel, hogy teljes energiájukkal az alaptevékenységükre összpontosíthassanak.

Ezt segíti a kiépített és tanúsított ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer is.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban van.

Rendelkezünk a tevékenységekre vonatkozó felelősségbiztosítással.