Bízza ránk a lakástakarítást és pihenjen.

Cégünk lakástakarítási szolgáltatása minden magánszemély számára elérhető, függetlenül a lakás méretétől és állapotától.

Lakástakarítás – gondtalan mindennapok

A napi lakástakarítás az általános tisztaság és higiénia fenntartásához javasolt, előtérben a fürdőszobai és konyhai higiénia biztosításával. A napi lakástakarítás tartalmazza a szemeteszsákok cseréjét, a portalanítást és a porszívózást is.

Heti lakástakarítás: a heti rendszerességgel történő takarítás esetében is a napi rutin feladatokkal kezdünk, mint például: porszívózás, vegyszeres felmosás és konyha-fürdő-mellékhelyiség takarítás. Ezen kívül heti feladatok közé tartozik a székek és az asztalok takarítása, az ablakok és a párkányok pucolása, a pók eltávolítása és a burkolatok vegyszeres, vagy igény esetén vegyszermentes felmosása.

Nagy lakástakarítás:

Jó tudni: a nagytakarítás egy minden részletre kiterjedő takarítási módszer, ami esetenként több napon keresztül is tarthat – ez főként a takarítás részletességétől függ.

A nagytakarítás főbb opciói:
  • napi takarítás rutin feladatok
  • bútorok elmozgatása és a mögöttes tér kitakarítás
  • asztalok és ülőalkalmatosságok takarítása
  • külső-belső ablakpucolás
  • portalanítás
Amit még a lakástakarításról tudni érdemes:

Cégünk a lakástakarítást a helyszínen rendelkezésre álló takarító szerekkel és eszközökkel biztosítja, de igény esetén ezek beszerzése is megoldható.

Igény esetén vállaljuk a törölközők és konyharuhák mosását, valamint a vasalási feladatokat is.