A szőnyegtisztítás nem kiváltság, hanem egy alapvető szolgáltatás.

Ha már menthetetlenül sáros lett az irodai szőnyege vagy véletlenül leöntötte, akkor a szőnyegtisztítási szolgáltatásunk a legjobb megoldás.

Vállaljuk az irodai és nagy felületű szőnyegek, padló szőnyegek és kézi csomózású szőnyegek professzionális tisztítását, akár házhoz szállítással együtt.

Szőnyegtisztítás – amikor már a rendszeres porszívózás sem segíthet.

Az irodaépületekben elhelyezett szőnyeg igénybe vétele miatt a mindennapi porszívózáson túl a rendszeres tisztításra is oda kell figyelni. Az irodai padlószőnyegek esetében az igénybe vételnek megfelelően hetente vagy kéthetente történő szőnyegtisztítást szoktunk ajánlani. Az ilyen szőnyegek esetében azonban a szállítást nem tudjuk megoldani, így a tisztítást a helyszínen, általában az irodatakarítással szoktuk egybe kötni.

Szőnyegtisztítás – a tisztaság mindenkinek jár.

Professzionális szőnyegtisztítás a lakossági megrendelőinknek is.

A Brillintell Kft. speciális szőnyegtisztítási eljárásának a köszönhetően még az olyan makacs foltokat is képes nyomtalanul eltűntetni, mint a kávé és a vörösbor. De a folteltávolításon kívül vállaljuk a szőnyegek szagtalanítását és felfrissítését is.

Szőnyegtisztítás   – professzionális technológiával

Cégünk a szőnyegek típusainak és az állapotuknak megfelelően több szőnyegtisztítási eljárást is alkalmaz.

Sík-mély mosás: minden vízzel mosható szőnyeg esetében alkalmazható, de elsősorban a gépi szövésű műszálas szőnyegek, vékony padlószőnyegek, egyszerű buklé és velúr szőnyegek tisztításához ajánljuk.

Aktív-habos szőnyegtisztítás: az eljárást gépi szövésű, hosszú szőrű szőnyegek, pamut és kevert szálas szőnyegek tisztítására javasoljuk.

Vegyszeres szőnyegtisztítás: az erősen szennyezett, vízzel tisztítható szőnyegek esetében ajánlott, szükség szerint dupla eljárással.

Vegytisztítás: minden típusú szőnyeg esetén alkalmazható, de ajánljuk még a perzsa és kézi csomózású szőnyegek tisztításához is.