Gyakorlattal rendelkezünk a vagyonvédelmi szolgáltatás teljes körében, a portaszolgálattól az őr-, járőr szolgálatig, az áruforgalmi ellenőrzéstől az értékőrzésig, az értékkíséréstől a pénzőrzésig, a postai anyagok feldolgozásától a rendezvénybiztosításig.

Telephelyek, gyárak élőerős őrzése

A szolgáltatásunk keretein belül megtervezzük, hogy mennyi és milyen vagyonvédelmi eszközökkel szükséges az ügyfél telephelyének őrzése.

Ezen eszközök lehetnek:

  • mechanikai és elektronikus védelem
  • élőerős védelem
  • rezsim intézkedések vagy a megbízó rendelkezései az őrzésre vonatkoztatva

Amint a biztonsági kockázatelemzés befejeződött és a kiértékelés is sikeres eredménnyel zárult megkezdődhet a tervezett vagyonvédelmi rendszer kiépítése, azaz a szolgálat beállítása, valamint a biztonságtechnikai eszközök konfigurációja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a fenti három tényezőt aktiváljuk, élesítjük. A szolgálat beállítása kipróbált és bejáratott emberekkel történik, eleinte a szolgálat emberei régi dolgozók, akiket folyamatosan váltanak le a végleges dolgozók. Ezzel egy időben a fizikai és elektronikai biztonságtechnikai rendszereket is üzembe állítjuk.

Mechanikai védelem tervezése, kiépítése

A biztonság elérésének legkönnyebb eszköze a fizikai „gát”. Ez nagyon sokrétű eszköz lehet: pl. kerítés, fal, szögesdrót stb.

Tulajdonképpen ez a fajta vagyonvédelmi eszköz megakadályozza vagy lelassítja a bejutást az objektumba, így több időt biztosítva a biztonsági szolgálatnak arra, hogy lépéseket tegyen az ingatlan védelme érdekében.

Elektronikai vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kiépítése

Az elektromos védelem, vagy biztonságtechnika a vagyonvédelem következő típusa, amelyet arra használunk, hogy a technika segítségével a személy illetve a tulajdon védelmi szintjét emeljük. Miután a fizikai, majd az élőerős őrzési rendszert létrehoztuk, következik a technikai védelem, amelyek lehetnek:

  • riasztók
  • távfelügyelet
  • őrjárat-ellenőrző pontok kiépítése
  • vagyonvédelmi kamera rendszer kiépítése
  • tűzjelzők kiépítése
  • betörésjelzők
  • beléptető rendszerek

Összességében tehát elmondható, hogy a vagyonvédelem nagyon sokrétű dolog, ami mind fizikai, mechanika és élőerős őrzésből áll, amelyek mellet nem szabad elfelejteni a megbízó intézkedéseit sem.

Rendezvénybiztosítás

Készek vagyunk rendezvények lebonyolítására, valamint biztosítására is.

Vagyonvédelmi tanácsadás, kockázatelemzés

Komplex vagyonvédelmi felméréseket és kockázatelemzéseket végzünk megbízók teljes megelégedettségére. Ezek a tanácsadások a megbízó igényei szerint működik: felmérjük, majd kiértékeljük vagyonvédelmi szempontból a céget. A felmérések lehetnek egyszeriek is, amelyek végén javaslattal állunk elő, egy összetett anyagot bocsájtunk a megbízó használatára.