Védje meg a tulajdonát! Professzionális elektronikai vagyonvédelmi rendszerek minden igényhez.

A modern technika bámulatos megoldásokat kínál szinte minden biztonságtechnikai problémára és kockázatra még akkor is, ha pont azok tartanak lépést a fejlődéssel, akiktől óvni akarjuk az értékeiket. Épp ezért a legokosabb megoldás, ha nem egy, hanem többféle vagyonvédelmi rendszert alkalmazunk egyszerre. Így a többszintű védelemmel biztosított épületek és helyszínek vagyonvédelmi kockázata jelentős csökken.

Elektronikai vagyonvédelmi rendszerek – teljes körű megoldás, zéró kockázat.

Az elektromos védelem, vagy biztonságtechnika a vagyonvédelem következő típusa, amelyet arra használunk, hogy a technika segítségével a személy illetve a tulajdon védelmi szintjét emeljük. Miután a fizikai, majd az élőerős őrzési rendszert létrehoztuk, következik a technikai védelem, amelyek lehetnek:

  • riasztók
  • távfelügyelet
  • őrjárat-ellenőrző pontok kiépítése
  • vagyonvédelmi kamera rendszer kiépítése
  • tűzjelzők kiépítése
  • betörésjelzők
  • beléptető rendszerek

 

Amit az egyes elektronikai vagyonvédelmi rendszerekről tudni érdemes:

Távfelügyelet: a smart megoldásoknak köszönhetően olyan távfelügyeleti rendszer valósítható meg, mely intelligens módon szűri és elemzi az eseményeket. A rendszer segítségével pedig a lehető legrövidebb időn belül a biztonsági előírásoknak megfelelően cselekedhetünk.

Riasztók: az igényeknek megfelelően számtalan megoldást kínálunk a riasztórendszerek kialakítása területén belül is. A legtöbb riasztónk alkalmas a távfelügyeleti rendszerinkkel való összeköttetésre is.

Kamera rendszerek: komplex megoldást kínálunk az élőkép és videó rögzítésére, mely igény esetén a riasztó és a távfelügyeleti rendszerekkel is összeköthető, valamint távolról is elérhető.

Beléptető rendszerek: kártyás beléptető rendszereink nem csak a biztonságot garantálják, hanem a HR osztállyal való együttműködést is megkönnyítik. Valamennyi beléptető rendszerünk a munkaidő nyilvántartások kezelésére is alkalmas.

Őrjárat-ellenőrző pontok: a teljes chek-in hálózatok kiépítésével a biztonsági szolgálatot teljesítők távolról is ellenőrizhetőek.

Betörésjelzők: a távfelügyeleti és riasztórendszereink tökéletes kiegészítője.

Összességében tehát elmondható, hogy a vagyonvédelem nagyon sokrétű dolog, ami mind fizikai, mechanika és élőerős őrzésből áll, amelyek mellet nem szabad elfelejteni a megbízó intézkedéseit sem.