Biztonságban tudná a telephelyét a nap minden órájában?

A Brillintell Kft. telephelyőrzési és objektum védelmi szolgáltatása a nap 24 órájában a maximális védelmet garantálja. Ezt a garanciát elsősorban a kiválóan képzett kollégákkal, a smart megoldásokkal és mechanikai védelemmel biztosítjuk.

Telephelyőrzés – bízza a cégét a profikra

A Brillintell Kft. a telephelyőrzés alkalmával nem csupán csak egy-két biztonsági kollégát küld a helyszínre, hanem komplett elemzéssel és tervezéssel készül fel a védelem állandó ellátására.

A telephelyőrzés keretein belül megtervezzük, hogy mennyi és milyen vagyonvédelmi eszközök és megoldások szükségesek a teljes körű védelemhez.

Vagyonvédelmi eszközeink és megoldásaink a telephelyőrzéshez:
  • mechanikai és elektronikus védelem
  • élőerős védelem
  • rezsim intézkedések vagy a megbízó rendelkezései az őrzésre vonatkoztatva

Amint a biztonsági kockázatelemzés befejeződött és a kiértékelés is sikeres eredménnyel zárult megkezdődhet a tervezett vagyonvédelmi rendszer kiépítése, azaz a szolgálat beállítása, valamint a biztonságtechnikai eszközök konfigurációja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a fenti három tényezőt aktiváljuk, élesítjük. A szolgálat beállítása kipróbált és bejáratott emberekkel történik, eleinte a szolgálat emberei régi dolgozók, akiket folyamatosan váltanak le a végleges dolgozók. Ezzel egy időben a fizikai és elektronikai biztonságtechnikai rendszereket is üzembe állítjuk.

Kiknek ajánljuk a telephelyőrzési szolgáltatásunkat?
  • Gyáraknak, üzemi csarnokoknak
  • Élelmiszer- és gyógyszeripai létesítményeknek
  • Raktáraknak és lerakatoknak
  • Szolgáltatóknak
Telephelyőrzés – a biztonság számunkra a legfontosabb

A szolgálat ellátást a megrendelői igényeknek megfelelően fegyveres és kutyás biztonsági őrökkel is tudjuk biztosítani.

A Brillintell Kft. munkatársai pedig nem csak szakmailag készültek fel a szolgálat teljesítésére, hanem a megjelenésükkel is garantálják a biztonságot.

Amennyiben megbízható telephelyőrzésre van szüksége, vegye igénybe a szolgáltatásainkat. Ajánlatkérésért és bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal.