A zöldterületek rendezettsége nem csak az esztétika miatt fontos, hanem az egészségünk és a környezetünk védelme érdekében is. Épp ezért vállaljuk a terep viszonylatoktól függetlenül a fűkaszálást és a fűnyírást az ország minden pontján, állami, céges és a magánszemélyek számára is.

Fűkaszálás, fűnyírás – biztonság és esztétika az utak mentén is.

Az útmenti növényzet magasságát a törvény szabályozza, ezért az utak mentén a rendszeres fűkaszálás és fűnyírás elengedhetetlen. Vállaljuk az utak és a bekötő utak melletti növényzet karbantartását, az adott terepviszonyoktól függetlenül. Eszközparkunk mindenre fel van készítve, számunkra egy meredek lejtő, egy mély árok, de még a padkák sem jelentenek akadályt.

Fűkaszálás, fűnyírás – a bozót nem válogat, ahogy mi sem.

Szolgáltatásunk a magánszemélyek számára is elérhető. Munkatársaink a szükséges eszközök biztosításával együtt gyorsan és precízen végzik el a fűnyírást és a kaszálást a családi házak és a nyaralók kertjeiben. Az általános kertgondozáson túlmutatóan pedig vállaljuk az elhanyagolt kertek és veteményesek fűkaszálását és fűnyírását is.

Kiknek ajánljuk még a szolgáltatásainkat?
  • foci pályák üzemeltetőinek
  • oktatási intézményeknek
  • szolgáltató épületeknek
  • ipari és mezőgazdasági létesítményeknek

A mezőgazdasági megrendelőink számára pedig a modern eszközparkunk garantálja a gyors és hatékony munkavégzést.

Parlagfű kaszálás

Ne feledkezzen meg a parlagfű kaszálási kötelezettségről! Ha a parlagfűvel nem törődünk, akkor súlyos bírságban lehet részünk.

Kérje ajánlatunkat még ma.