Az elburjánzó gaz azon kívül, hogy nem szép látvány, az egészségre és még a pénztárcánkra is káros hatással lehet. Az előbbire leginkább az allergén pollenek miatt, az utóbbira pedig a pénzbírság miatt. Amit persze a ki nem irtott allergén növények miatt szabtak ki. De anyagilag akkor is káros lehet az elburjánzott gaz, ha a parlagfű nem nő. Egy eladás előtt álló telek rengeteget veszíthet az árából csak azért, mert az nincs kigazolva, a termőföldek pedig a hasznos területeket veszítenek el, csak a gaz miatt.

A gazirtásra tehát mindenképp érdemes kellő figyelmet és időt szentelni.

Gazirtás – gyors és hatékony megoldás

Üresen álló telkek, hétvégi házak, nyaralók, valamint mezőgazdasági területek gazirtását vállaljuk.

Gazirtás magánszemélyeknek

Elburjánzott a gaz a kertjében? Állandóan irtja, de a harcot már nem bírja? Ha hosszútávon megszabadulna a gaztól és a gyomoktól vagy a régen látogatott nyaralót most tenné rendbe, akkor bátran hívjon minket.

Gazirtás céges megrendelőknek

Vállaljuk oktatási intézményekés irodaépületek zöldterületeinek, valamint az ipari és mezőgazdasági termelők földterületeinek gyors és hatékony gazirtását.

Gazirtás parlagfű irtással egybekötve.

Ne hagyja, hogy egy gyomnövény miatt bírságoljanak! Kérje időben a parlagfű irtást és mi elvégezzük a teljes gazirtást.

Jó tudni: cégünk a gazirtást követően a zöldhulladékot összeszedi és elszállítja, a területet rendezett állapotban adja át.