Az irodánk dísze, a kedvünk is jobb lesz tőle és persze egy új trend, amit minden modern irodaépület követ. Trendkövető, hasznos és környezetbarát megoldás az irodai zöldfalak kialakítása, és már szinte hagyománnyá vált az asztali növények felsorakoztatása.

De mind ez csak addig szép és jó, amíg a növények valóban díszei, nem pedig rejtegetni való száraz kórói az irodának. Bár vannak elpusztíthatatlannak vélt növények, még is az utóbbi állapotot sokkal könnyebb elérni, mint az elsőt.

Miért? Vagy azért, mert mindenki lelkesen locsol, de a többiek hasonló tevékenységéről nem tud. Vagy azért, mert pont a másikra vár mindenki, így a szegény növénynek senki nem ad inni.

Egy fonnyad, száraz irodai növény pedig az ügyfelek szemében az irodáról nem mutat jó képet. A legjobb megoldás ilyenkor az, ha az irodai növények gondozását rábízzuk a szakértőkre vagy a takarításért felelős személyekre.

Irodai növények gondozása

Cégünk az irodatakarítási és a kertgondozási feladatok ellátása mellet vállalja az irodai növények gondozását is. A növények igényeinek megfelelőn heti, kétheti vagy szükség szerint locsolunk és tápoldatozunk.

Jó tudni: ha az irodai növények gondozását szakértők látják el, akkor a munkavállalók semmiképp se locsolják a növényeket. A túllocsolás ugyanis a növény fulladásához vezethet. Az eláztatott, vízben úszó föld sajnos elzárhatja az oxigént a gyökerek elől, ami még a növények esetében is fulladáshoz vezet.

A locsoláson és a tápoldatozáson kívül vállaljuk még az irodai növények metszését és átültetését is, valamint a zöldfalak teljes körű karbantartását is.